Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Tour de France sat af Tjernobyl
Personal tools

Tour de France sat af Tjernobyl

Der er gået sommerferie i den på bibliotekernes og skolernes artikelsamling Faktalink.

Tour de France sat af Tjernobyl

I løbet af skoleåret bruger mange skoleelever Faktalink.dk, når de fx skal skrive opgave. I ferieperioderne er det helt andre artikler, der bliver læst.

Interessen for romantikken, industrialiseringen og klimaforandringer daler tilsyneladende, så snart vi rammer sommeren. Det er i hvert fald billedet på sitet faktalink.dk.

Faktalinks næst mest besøgte artikel denne juli er om Tour de France. En anden stor sportsbegivenhed, Wimbledon, sniger sig ind på en sjetteplads – overgået af artiklen om Roskilde Festivalen.

I toppen af listen finder man fortsat artiklen om Tjernobyl-ulykken. Formentlig er interessen igangsat af den populære HBO-serie.

Mest besøgte artikler på Faktalink i juli 2019
1. Tjernobyl-ulykken
2. Tour de France
3. Titanic
4. Berlinmuren
5. Roskilde Festivalen

Om Faktalink

Faktalink.dk kan du læse om samfundsrelevante og historiske emner, sport, kultur, historie, politik og meget mere. Der er pt. ca. 800 artikler samt flere tusinde links og henvisninger.

Artiklerne er udarbejdet af professionelle skribenter, journalister, historikere m.v..

Der er adgang med bibliotekslogin eller UniLogin.

 24.07 2019

 

Foto øverst: Byen Pripjat 25 år efter ulykken i Tjernobyl, Martin Lehmann, Ritzau Scanpix

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.