Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Kurser » Om rekvirerede kurser
Personal tools

Om rekvirerede kurser

Rekvirerede kurser_illustration

Rekvirerede kurser

På et rekvireret kursus bestemmer I form og indhold. I kan vælge at rekvirere ét af vores udbudte kurser, eller få et kursus tilpasset jeres særlige ønsker. Vi målretter kurset præcis til jer. Hvis I er mange fra samme bibliotek eller fra nabobiblioteker, der gerne vil have det samme kursus, er et rekvireret kursus tit en god og billigere løsning.

Konsulentbistand

Vi kan også tilbyde konsulentbistand inden for biblioteksfaglige og tilgrænsende områder. Vi sammensætter vores konsulentydelser, så de matcher jeres behov. For eksempel et mundtligt oplæg, et kursus, en workshop eller måske noget helt andet. Ring og fortæl, hvad I har brug for og hør nærmere om mulighederne.

Hvad koster det?

Det afhænger af hvilket kursus det drejer sig om.
Ring til: Laura Holm, tlf. 24 65 83 08 eller send en mail.
Beskriv jeres ønsker, så laver vi et tilbud.

Hvor skal kurset holdes?

Vi kan komme til jer, eller I kan komme til os. Hvis kurset holdes på DBC, sørger vi for alt det praktiske med lokale, pc’er og forplejning.

Foretrækker I at holde kurset lokalt, er underviserens rejseudgifter inkluderet i prisen (Danmark), mens I selv står for det praktiske arrangement.

Kontakt:

kurser@dbc.dk

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.