Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Børnebiffen.dk - Et nyt bibliotekstilbud til de yngste
Personal tools

Børnebiffen.dk - Et nyt bibliotekstilbud til de yngste

DBC nyhed sendt den 1. december 2021

Børnebiffen. Nyhed

Børnebiffen.dk er et helt nyt og enestående bibliotekstilbud til de yngste og deres forældre.

Fra i dag, den 1. december 2021, kan alle danske folkebibliotekers brugere få adgang til det nye Børnebiffen.dk, som er skræddersyet til de 3-7-årige.

Den nye filmtjeneste henvender sig til alle biblioteker, der abonnerer på Filmstriben. Børnebiffen koster hverken bibliotekerne eller brugerne noget.  

 

Stort udvalg og let at bruge

Børnebiffen.dk rummer næsten 400 titler. Ligesom på Filmstriben skal brugerne gå ind på sitet via deres bibliotekslogin. Der er ingen begrænsninger på, hvor mange film man kan se på Børnebiffen.dk.

Portalen Børnebiffen.dk er fyldt med flotte og stemningsfulde billeder fra de mange spændende film og er enkel og inspirerende for børnene at klikke rundt på – alene eller sammen med en voksen.

Kvaliteten er i højsædet

Alle filmene er valgt ud fra et princip om, at de skal være i øjenhøjde med børnene og passe til deres alder. Filmene må også gerne give det velkendte et twist og vække til eftertanke. Også hos resten af familien.

Børnebiffen plakat eksempel2

Filmene er af høj kunstnerisk kvalitet og kommer fra Danmark og mange andre lande, som fx Tyskland, Sverige, Slovakiet, Frankrig, Spanien, Australien og Sydkorea. 

Filmene er nøje udvalgt over en årrække af Det Danske Filminstitut og rummer en række forskellige stilarter, udtryk og fortællinger. Ligesom der er lagt vægt på, at den kulturelle mangfoldighed er i centrum.

Børnebiffen.dk er udviklet i et samarbejde mellem Filminstituttet og DBC DIGITAL og vil løbende få tilført nye kortfilm.

PR-materialer til brug for lanceringen af Børnebiffen i biblioteket                                                       

For yderligere info kontakt:
Anders Vestergaard,
, 24 66 79 41
eller Kundeservice

 

 

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.