Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Synlig og innovativ adm. direktør
Personal tools

Synlig og innovativ adm. direktør

Som led i et generationsskifte søger DBC en ny adm. direktør, som sammen med bestyrelsen og den øvrige direktion vil stå i spidsen for de kommende års spændende udvikling af DBC’s services til bibliotekerne og borgerne. Ansøgningsfristen er den 15. maj 2017. Ansøgning skal sendes Flensby & Partners: post@flensby.com

 

 

Som led i et generationsskifte søger DBC en ny adm. direktør, som sammen med bestyrelsen og den øvrige direktion vil stå i spidsen for de kommende års spændende udvikling af DBC’s services til bibliotekerne og borgerne.

Ansøgningsfrist: 15. maj 2017. Ansøgning og CV mrk. 4672 bedes sendt til post@flensby.com.

Som led i et generationsskifte søger DBC en ny adm. direktør, som sammen med bestyrelsen og den øvrige direktion vil stå i spidsen for de kommende års spændende udvikling af DBC’s services til bibliotekerne og borgerne. DBC samarbejder med Flensby & Partners om denne rekruttering, så du bedes sende din ansøgning og dit CV, mrk. 4672, via e-mail til post@flensby.com senest den 15. maj 2017.

DBC er ejet af KL og staten og har til hovedopgave at drive og udvikle bibliografisk og systemmæssig infrastruktur til bibliotekerne i Danmark. DBC spænder over alle facetter af biblioteks- og it-faglig knowhow og leverer løsninger, der strukturerer og formidler viden, primært rettet mod kultur- og undervisningssektoren. DBC producerer den danske nationalbibliografi, som suppleres med yderligere metadata og sammen med Danbib og bibliotek.dk udgør bibliotekernes nationale infrastruktur.

DBC har 140 medarbejdere og en særdeles høj medarbejdertilfredshed.

Stillingen

Den nye adm. direktør får det ledelsesmæssige hovedansvar for virksomheden og refererer til bestyrelsen. Den adm. direktør får direkte ledelse for 5 direktører og ansvar for en omsætning på ca. 155 mio. kr.

De primære opgaver er at sikre, at DBC lever op til de hovedopgaver, der er defineret af ejerne, herunder at Danbib og bibliotek.dk kontinuerligt udvikles og er på forkant. Desuden vil den adm. direktør stå for den strategiske udvikling af virksomheden og sikre, at kunder, brugere og medarbejdere er tilfredse og samtidigt fastholde det innovative og kreative udviklingsmiljø.

Erfaring og faglig kompetence

  • Min. 5 års erfaring på enten chef- eller direktørniveau og stor erfaring med ledelse gennem ledere.
  • Erfaring fra den offentlige sektor, f.eks. fra staten, uddannelsessektoren eller fra en politisk interesseorganisation. Alternativt erfaring fra en it-leverandør til den offentlige sektor.
  • Solid erfaring inden for it.
  • Erfaring med teknologidrevet innovation og forretningsudvikling.

Du tilbydes

Som adm. direktør i DBC vil du:

  • Være en del af den øverste strategiske ledelse i en spændende udviklingsvirksomhed af stor national vigtighed.
  • Være en central del af en organisation, der er på forkant med den teknologiske udvikling og hele tiden er i gang med nytænkning og kreative løsninger.
  • Få stor indflydelse på de kommende års udvikling af virksomheden.

Ansøgning

DBC samarbejder med Flensby & Partners om denne rekruttering, så du bedes sende din ansøgning og dit CV, mrk. 4672 til post@flensby.com senest den 15. maj 2017.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Laila Tolderlund på telefon 20 15 47 03 for yderligere information.

Alle henvendelser behandles naturligvis dybt fortroligt.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.