Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Sofarækken.dk er lukket
Personal tools

Sofarækken.dk er lukket

DBC vil i stedet fokusere indsatsen over for bibliotekerne og deres brugere på filmområdet på tjenesten Filmstriben, som vi planlægger at udvide med universer særligt på børne- som dokumentarområdet.

Sofarækken er lukket

Det skyldes, at Filmstribens brugere kun anvendte Sofarækken i meget begrænset omfang, og at tjenesten derfor har mistet sin relevans.

Sofarækken blev alene etableret som et supplementstilbud til Filmstribens brugere, der havde opbrugt deres lån på Filmstriben.

DBC vil i stedet fokusere indsatsen over for bibliotekerne og deres brugere på filmområdet på tjenesten Filmstriben, som vi planlægger at udvide med universer særligt på børne- som dokumentarområdet

 

07.02 2020

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.