Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Så skal der kulturhackes
Personal tools

Så skal der kulturhackes

Hack4DK løber i 2017 af stablen på Enigma fra den 29. september til den 1. oktober.

Nu er det igen blevet tid til at udfordre de offentlige kulturdata og bringe dem i spil i nye sammenhænge, der skaber innovativ formidling af kunst, kultur og kulturarv.

Hack4DK 2017

I den kommende weekend, fra den 29. september til den 1. oktober, samles softwareudviklere, datahajer, spildesignere, kunsthistorikere med flere på Enigma - museum for post, tele & kommunikation, hvor de kaster sig over enorme mængder af data fra nogle af de største kulturinstitutioner i Danmark.

DBC er med blandt arrangørerne og stiller med millioner af metadata om bøger, musik, film mv., og data om biblioteker og biblioteksbrug.

Se hvilke data DBC bringer i spil: Library Data

Læs mere om Hack4DK 2017

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.