Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Introfilm om Filmstribens film til børn
Personal tools

Introfilm om Filmstribens film til børn

På opfordring fra flere børnebiblioteker har vi i samarbejde med filmselskabet Copenhagen Bombay fået lavet en fin lille introfilm om Filmstribens mange gode film til børn. 07.09 2018.

På opfordring fra flere børnebiblioteker har vi i samarbejde med filmselskabet Copenhagen Bombay fået lavet en fin lille introfilm om Filmstribens mange gode film til børn.

Filmen kan både fungere i børnebiblioteket, hvor den kan afspilles i sløjfe, på bibliotekets storskærme, hjemmeside og sociale medier. I kan enten embedde eller downloade den i tvær- og højformat.

Hent filmen på Filmstribens PR-side, hvor I også kan hente en generel introfilm til Filmstriben til storskærmsvisning samt logoer og andre PR- materialer.

 

07.09 2018

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.