Videre til indhold | Videre til menunavigation

Sektion

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Let at fortsætte med Forsideservice
Personal tools

Let at fortsætte med Forsideservice

Bibliotekerne skal ikke foretage sig noget for at fortsætte med DBC's Forsideservice men blot afvente en faktura.

Del på Facebook Del på LinkedIn Del på Twitter

Forsideservice bliver 30 procent billigere

Bibliotekerne behøver ikke at gøre noget

Efter DBC’s og DDB’s nyheder om Forsideservice er der biblioteker, der har spurgt os, om man skal foretage sig noget for at fortsætte med at bruge DBC’s Forsideservice.

Svaret er heldigvis nemt: I skal ikke foretage jer noget. Vi sender fakturaen for 2019 i januar til betaling med de normale betalingsfrister.

Rammeaftale dækker

Til orientering har CopyDan over for DBC bekræftet, at den rammeaftale, som DDB på bibliotekernes vegne har indgået med CopyDan VISDA og CopyDan Tekst & Node, dækker, uanset hvem det enkelte bibliotek har som leverandør af teknisk løsning til at vise forsider.

Digitalt genererede forsider

Vi vil i øvrigt benytte lejligheden til at fortælle, at I allerede i begyndelsen af 2019 kan se frem til de første fordele ved, at DBC fremover benytter en ekstern leverandør til bogforsider. Vi udskifter nemlig en stor mængde scannede forsider med forsider af høj kvalitet fra vores leverandør.

Baggrund

DBC meldte fornylig ud, at de kommunale bibliotekers pris for DBC’s Forsideservice bliver sat markant ned med tilbagevirkende kraft fra 1. januar 2018. Læs nyheden her.