Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Lad os sammen minde danskerne om, at de elsker biblioteket
Personal tools

Lad os sammen minde danskerne om, at de elsker biblioteket

Fra mandag den 18. marts 2019 og to uger frem giver vi den fuld skrue med en kampagne, der brander bibliotekerne.

Vi beklager, at vi fejlagtigt i nyheden "DBC arbejder hjemmefra", sendt til jer den 8. september 2020, er kommet til at linke til denne side. Her er det korrekte link

 Illustration til DBC nyhed 15-03-2019

15. marts 2019

Fra mandag den 18. marts og to uger frem giver vi den fuld skrue med en kampagne, der brander bibliotekerne. 

Kampagnen 'Dit bibliotek 24:7' er fortællingen om det moderne bibliotek, der ’Som ingen andre steder’ tilbyder danskerne et sted, hvor de kan finde fri og uafhængig viden, inspiration og oplevelse.

Kampagnen er udviklet i et samarbejde mellem Danmarks Biblioteksforening og DBC og er et tilbud til alle landets biblioteker.

På DBC’s hjemmeside finder I en downloadside med kampagnekalender, videofilm, webbannere, billeder og tekster til opslag på sociale medier samt tekster til omtale og pressebrug.

Vi har i denne uge sendt bogmærker og gavlplakater ud til alle folkebibliotekernes hovedbiblioteker. I uge 12 og 13 vil der desuden være store plakater i en lang række byer rundt om i landet.

Vi håber, I vil være med til at sprede det gode budskab!

Se:
Landingpage:
somingenandresteder.dk

Facebook:
Dit bibliotek

Se også nyheden om kampagnen fra den 18.02 2019

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.