Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Kampagne på vej: Biblioteket ’Som ingen andre steder’
Personal tools

Kampagne på vej: Biblioteket ’Som ingen andre steder’

DBC nyhed publiceret mandag den 18. februar 2019.

Del på Facebook Del på LinkedIn Del på Twitter

Mandag den 18. marts 2019 søsætter DBC og Danmarks Biblioteksforening i samarbejde en landsdækkende imagekampagne for folkebibliotekerne.

Hovedbudskabet i kampagnen er ’Som ingen andre steder’.

Den røde tråd i kampagnen er at vise bibliotekernes forskellighed, tale til  følelserne og gøre opmærksom på biblioteket som et uundværligt kulturtilbud – for den enkelte borger og i det lokale samfund.

Kampagnen er sammensat af plakater i byrummet, små videofilm, annoncer, opslag på de sociale medier og et PR-kit med digitale og trykte materialer til brug i jeres bibliotek.

eksempel på plakat.

Eksempel på plakat i byrummet

Vi håber, bibliotekerne vil være med til at bakke op om kampagnen og sprede budskabet i biblioteksrummet, på bibliotekets hjemmeside og sociale medier.

Vi sender praktisk information og en oversigt over kampagneforløbet til folkebibliotekerne i uge 11.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.