Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Gå ikke glip af Læsekompasset i 2020
Personal tools

Gå ikke glip af Læsekompasset i 2020

Tegn abonnement senest den 1. december 2019 og få 15 % rabat i hele 2020.

Gå ikke glip af Læsekompasset i 2020

Del på Facebook Del på LinkedIn Del på Twitter

Der er sket meget på Læsekompasset i løbet af 2019. Et abonnement i 2020 giver jer adgang til alle de features, der understøtter lånerrådgivningen i biblioteket og biblioteksoplevelsen i den selvbetjente åbningstid –

Tilmeld jer inden 1. december 2019 og få 15 % rabat i hele 2020.

Kort om nogle af de features, der gør Læsekompasset unikt:

Selvbetjening på biblioteket

I den selvbetjente åbningstid er Læsekompasset det bedste alternativ til den kompetente bibliotekar og litteraturformidler. Læsekompasset giver inspiration på mobilen. Eller på skærme i biblioteksrummet – med afgrænsning til bibliotekets egen samling.

Inspiration i sofaen

Læsekompasset placerer biblioteket i brugernes bevidsthed på det helt rigtige tidspunkt, nemlig når de leder efter inspiration.

Den Netflix-lignende tilgang med inspirationsbånd og mulighed for at bevæge sig frit rundt i Læsekompassets univers, lave sin egen profil og dele lister med andre, matcher den måde, unge er vant til at bruge nettet og lade sig inspirere på.

Bedre læsevejledning

Læsekompasset er et godt samtaleværktøj, der både klæder erfarne og mindre erfarne bibliotekarer på til at rådgive langt ud over de bøger, de har personligt kendskab til, og stiller forslag, der rammer brugerens stemning og smag.

Nyskabende data

Bøgerne i Læsekompasset er forsynet med nyskabende metadata om bl.a. stemning, fortælleteknik, tempo og længde. Kombinationen af oplevelses- og stemningsdata, traditionelle metadata fra databrønden og state-of-the-art kunstig intelligens gør Læsekompasset i stand til at zoome ind på netop den bog, der rammer den enkelte bruger.

Låneknap

Når brugeren selv eller rådgivet af bibliotekaren har fundet den næste læseoplevelse, kan den bestilles direkte i Læsekompasset med det samme.

Bestil nu og få rabat

Tegn et årsabonnement for 2020 senest den 1. december 2019 og få 15 % rabat i 2020. Se den fulde prisoversigt og tegn abonnement her.

Læsekompasset har i 2019 kørt i en gratis sneak peek-version på laesekompas.dk.

Læsekompasset er en helt ny og anderledes bibliotekstjeneste, der inspirerer og giver læselyst.

Med et abonnement på Læsekompasset er I med til at sikre Læsekompassets fortsatte udvikling.

09.09 2019

 

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.