Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Om DBC » Udvikling » RP 2017 » R17.05.04: Migrering af DBC's Posthus til Data I/O-system - fortsættelse og afslutning
Personal tools

R17.05.04: Migrering af DBC's Posthus til Data I/O-system - fortsættelse og afslutning

Området "Nødvendig udvikling"  indeholder projekter, som vurderes nødvendige for at den nuværende infrastruktur - koncentreret omkring brønden - fortsat kan driftes og videreudvikles på en effektiv måde. Herunder hører også DBC’s migrering af produkter over i brøndmiljøet.

Infrastrukturen skal således leve op til de krav til driftsstabilitet og svartider, der stilles og forudsættes fra de produkter/services/projekter, der baseres på infrastrukturen.


R17.05.04 Migrering af DBC's Posthus til Data I/O-system – fortsættelse og afslutning
Værdi

Dette er en fortsættelse af R16.26 aktiviteterne og en færdiggørelse af Data I/O-systemet.

DBC's Posthus er en ældre konstruktion bestående af en lang række scripts og konverteringsprogrammer. Det er centralt i modtagelse og konvertering af poster fra bibliotekerne, men er også meget omkostningstungt at vedligeholde. Derfor skal de dele af Posthuset's funktionalitet, som anvendes af de moderne bibliotekssystemer, overflyttes til det nye Data I/O system. Herved vil al postkonvertering blive samlet i ét centralt, skalerbart system.

Værdien af Data I/O vil være:

  • Posterne kommer hurtigere igennem til Danbib og bibliotek.dk.
  • Implementering af en kilde i brønden forenkles.
  • DBC's personale får nemmere ved at rette op på job, som er fejlet.
  • Kunderne får bedre tilbagemeldinger på fejl i posterne.
Back-end leverance Færdiggørelse af Data I/O-systemet som afløser for DBC’s Posthus.
Navigation RP 2017

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.