Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Om DBC » Udvikling » RP 2017 » R17.05.03: Netpunkt.dk – fortsættelse og afslutning
Personal tools

R17.05.03: Netpunkt.dk – fortsættelse og afslutning

Området "Nødvendig udvikling"  indeholder projekter, som vurderes nødvendige for at den nuværende infrastruktur - koncentreret omkring brønden - fortsat kan driftes og videreudvikles på en effektiv måde. Herunder hører også DBC’s migrering af produkter over i brøndmiljøet.

Infrastrukturen skal således leve op til de krav til driftsstabilitet og svartider, der stilles og forudsættes fra de produkter/services/projekter, der baseres på infrastrukturen.

 


R17.05.03 Netpunkt.dk – fortsættelse og afslutning

 

VærdiProjektet er en fortsættelse af R16.20-aktiviteterne og en færdiggørelse af nyt Netpunkt. Den professionelle bruger af Danbib vil fortsat have en grænseflade, som sikrer, at de vigtigste manuelle arbejdsopgaver omkring Danbib kan udføres hurtigt og effektivt.
Back-end leverancer

Der er tale om tre leverancer i 2017 frem mod den færdige version:

  • Version 0.7: Bestil første ledige eksemplar i Danbib.
  • Version 0.9: Søgning i alle baser på Netpunkt.
  • Version 1.0: Fuld BOB-funktionalitet, dvs. etablering af hele den nødvendige funktionalitet for det manuelle arbejde med fjernlånsbestillinger.
Navigation RP 2017

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.