Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Om DBC » Udvikling » RP 2017 » R16.41: Integration til WorldCat og Google
Personal tools

R16.41: Integration til WorldCat og Google

Området "Udsatte/overførte projekter" omhandler projekter der har ikke kunnet gennemføres i 2016. De 3 overførte projekter fra Releaseplan 2016 vil blive gennemført i 2017, uden at det time- eller fremdriftsmæssigt vil påvirke Releaseplan 2017.


R16.41: Integration til WorldCat og Google

Projektet skal etablere rutiner til samspil med WorldCat og Google. Samspillet med Google baseret på bibliotek.dk’s data tilgængelige i schema.org.

Første del af projektet startede i 2015, hvor bibliotek.dk bogposter blev gjort tilgængelige i en første version med schema.org opmarkering. Dette arbejde videreføres med opmarkering af andre materialetyper (film, musik, noder, spil).

Projektet blev ikke igangsat i 2016, da det har afventet muligheden for at redigere i OpenFormat til bibliotek.dk. I mellemtiden er arbejdet med Netpunkt-OpenFormat så langt fremskredet og tænkes ”tilbageført” til bibliotek.dk, at det giver bedre mening at vente med schema.org til en ny OpenFormat er implementeret på bibliotek.dk. Elementer af den eksisterende vil kunne genbruges.

Navigation RP 2017

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.