Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Om DBC » Udvikling » RP 2017 » R17.02.01: Omstrukturering af OpenSearch til kontekstfunktioner
Personal tools

R17.02.01: Omstrukturering af OpenSearch til kontekstfunktioner

Fokusområdet "Søgning" skal forbedre de søgemuligheder, som brugerne allerede har i dag og introducere nye søgemuligheder, som udnytter potentialet i bibliotekernes fælles infrastruktur.

Målet er at give brugerne søgefunktioner, som bedre end i dag er afstemt med deres kontekst, deres adfærd og de eksplicitte valg, de træffer i deres søgninger.

På infrastruktur-siden indebærer det aktiviteter i forhold til fx OpenSearch og Åben Platform, hvor grundlaget for bedre søgefunktioner på brugergrænsefladen skal skabes.

På brugergrænseflade-siden slår aktiviteterne igennem i bibliotek.dk og i de tjenester og apps, som anvender de udbudte søge-services.


R17.02.01 Omstrukturering af OpenSearch til kontekstfunktioner
VærdiSikring af fornuftige svartider ved implementering af kontekstmoduler. Understøtter Mobile First og hurtige, simple grænseflader med mikroservices. Udvikler venlighed og tilgængelighed for samarbejdspartnere. Enklere vedligeholds- og opgraderingsprocesser. Smidige, mere afkoblede versionsskift. Danner grundlag for de efterfølgende delprojekter.
Back-end leverancer
  • Foranalyse af udviklingsressourcer og gevinster ift. forbedret performance for svartider.
  • Omstrukturering af den eksisterende OpenSearch-funktionalitet og øvrig infrastruktur.
  • Evaluering af performance-ændring i svartider.
Navigation RP 2017

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.