Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Om DBC » Udvikling » RP 2017 » R16.42: Danbib-migrering
Personal tools

R16.42: Danbib-migrering

Området "Udsatte/overførte projekter" omhandler projekter der har ikke kunnet gennemføres i 2016. De 3 overførte projekter fra Releaseplan 2016 vil blive gennemført i 2017, uden at det time- eller fremdriftsmæssigt vil påvirke Releaseplan 2017.


R16.42: Danbib-migrering

Migrering af Danbib til brøndmiljøet er delvist gennemført i 2016.

Nedenstående delprojekter under migreringen er ikke gennemført, da vedligeholdet på brøndmiljøet har forbrugt flere timer end forventet. Dette delprojekt under R16.42 bliver sat i gang i 2016, men først afsluttet i 2017:

WorldCat Integrationen migreret til Data I/O

Det er nødvendigt at migrere løsningen fra de nuværende forældede rammer over i Data I/O systemet. Dette skal ske af flere årsager: Det nuværende system er tæt integreret med to komponenter, der er under udfasning. Dette i sig selv vil kræve en del arbejde for at få flyttet funktionaliteten over til andre komponenter. Ved en migrering til IO sikres ydermere en bedre drift, optimering af vedligeholdsmulighederne og en generel fremtidssikring af produktet.

Følgende delprojekter under R16.42 overføres til RP17:

Udtræk af værkklynger til SB

SB modtager i dag løbende opdateringer af værk-klynger fra Danbib. Denne leverance skal migreres til brøndmiljøet.

OAI-høstning fra Danbib

Formålet med delprojektet er, at biblioteker og andre institutioner kan høste data fra Nationalbibliografien og bibliotekskatalogiserede materialer via en webservice baseret på OAI-PMH protokollen. Der skal indbygges adgangskontrol, idet bibliotekskatalogiserede materialer kun skal kunne høstes af abonnenter. Projektets mål er en version 0.5 for at høste erfaringer med protokollen. På sigt skal høst fra DanBib afløse de traditionelle dataleverancer, der i dag hentes på posthus.dbc.dk.

Adgang til eksterne baser igennem OpenSearch

I forbindelse med migreringen af Danbib skal der udvikles en ny løsning til søgning i eksterne baser, dvs. de baser, som i dag er tilgængelige via Netpunkt, men som ikke ligger i brønden: Libris, Bibsys, WorldCat og ArticleFirst. Løsningen i det nuværende Netpunkt er baseret på teknologier, vi er ved at migrere væk fra.

Grænseflade til posthuset

Ved migrering af Netpunkt skal posthuset også have en ny grænseflade.

Navigation RP 2017

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.