Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Om DBC » Udvikling » RP 2017 » R17.05.01: Redesign af VIP-basen og OpenAgency servicen
Personal tools

R17.05.01: Redesign af VIP-basen og OpenAgency servicen

Området "Nødvendig udvikling"  indeholder projekter, som vurderes nødvendige for at den nuværende infrastruktur - koncentreret omkring brønden - fortsat kan driftes og videreudvikles på en effektiv måde. Herunder hører også DBC’s migrering af produkter over i brøndmiljøet.

Infrastrukturen skal således leve op til de krav til driftsstabilitet og svartider, der stilles og forudsættes fra de produkter/services/projekter, der baseres på infrastrukturen.


R17.05.01 Redesign af VIP-basen og OpenAgency servicen

Værdi

VIP-basen er den centrale base med oplysninger om bibliotekernes adgang til den nationale infrastruktur og om licensforhold.

Basen indeholder desuden en lang række parametre, der bruges af grænseflader og tjenester, som formidler adgang til bibliotekernes indhold.

Adgang til at rette i basen sker via en administrativ grænseflade, og opslag foregår via servicen OpenAgency. Som med mange af den slags praktiske, administrative baser har der været mange tilføjelser gennem årene, både hvad angår indhold og forespørgselsmuligheder. Dette har resulteret i en base, som ikke længere er i harmoni med den måde, forespørgslerne primært foretages. Der vil derfor både af vedligeholdelses- og performancemæssige grunde være værdi i at re-designe både base og tilhørende services, med henblik på at opnå:

  • En bedre performance og øget stabilitet af brøndmiljøet via et redesign;
  • At færre versioner af servicen udstilles for brugere af basen, og at der herved vil være færre opgraderinger i grænsefladerne.
Front-end leverance En mere intuitiv grænseflade i VIP-basen, så bibliotekerne nemmere kan vedligeholde deres data i basen.
Back-end leverancer VIP og OpenAgency migreres til OpenSource kode.
Navigation RP 2017

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.