Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Vi ses til Bibliotekspolitisk Topmøde
Personal tools

Vi ses til Bibliotekspolitisk Topmøde

Kom og tag en snak med os i Korsør den 30. og 31. marts.

Vi ses til Bibliotekspolitisk Topmøde 2017

Mød os på stand 9-11

På biblioteket ’græsser’ man i forsider og temaudstillinger. Man støder på bøger, man får lyst til at læse, og emner, man bliver inspireret til at dykke ned i.

Hvordan gør vi på samme måde det digitale bibliotek nærværende og inspirerende? Og hvordan sørger vi for, at den bruger, der finder sine kulturoplevelser og sin information gennem Facebook, Google og Spotity, også naturligt møder bibliotekets tilbud på nettet?

Kom og tag en snak med os på Bibliotekspolitisk Topmøde 2017 i Korsør den 30. og 31. marts, hvor Christian Ertmann-Christiansen og Marianne Dybkjær står klar på stand 9-11.

Se også sitet i2020.dk

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.