Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Uni-Login i drift på Palles Gavebod
Personal tools

Uni-Login i drift på Palles Gavebod

DBC nyhed 28. juni 2013

Illustration Uni-Login på Palles Gavebod

 

I nat klokken et, mens det meste af Danmark var gået til ro, satte vi Uni-Login i drift på Palles Gavebod.

For børnene er det en kæmpefordel, at de nu på Palles Gavebod kan anvende det samme brugernavn og login, som de i forvejen bruger dagligt både til elevintra og undervisnings-programmer.

Uni-Login’et bevares så længe browseren er åben og dækker alle de tjenester, brugeren har adgang til. For at bestille materialer skal man som hidtil bruge sit bibliotekslogin og pinkode.

Børn, der i forvejen har en profil på Palles Gavebod og allerede er begyndt at sende anmeldelser til Sommerbogen kan overføre deres eksisterende profil, så den bliver koblet til Uni-Login’et.

Se også:

Nyhed fra Palles Gavebod om Uni-Login den 28. juni 2013

Vejledning: Sådan beholder du din gamle profil

Information for børnebiblioteker om administration af Uni-Login

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.