Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Udviklingsplan og årsberetning for Danbib
Personal tools

Udviklingsplan og årsberetning for Danbib

DBC nyhed udsendt den 18. marts 2015. Danbib er det sidste store systemkompleks, som DBC er i gang med at migrere til open source og serviceorienteret arkitektur. Flere af komponenterne blev udviklet i 2014, og i 2015 er turen blandt andet kommet til Danbib-basen og grænsefladen Netpunkt.

Danbib er det sidste store systemkompleks, som DBC er i gang med at migrere til open source og serviceorienteret arkitektur.Flere af komponenterne blev udviklet i 2014, og i 2015 er turen blandt andet kommet til Danbib-basen og grænsefladen Netpunkt.18. marts 2015

Danbib er det sidste store systemkompleks, som DBC er i gang med at migrere til open source og serviceorienteret arkitektur.

Flere af komponenterne blev udviklet i 2014, og i 2015 er turen blandt andet kommet til Danbib-basen og grænsefladen Netpunkt.

En række af de services, der er udviklet i 2014, vil i første omgang blive nyttiggjort i det fælles bibliotekssystem, Cicero. Udviklingen i 2015 vil fortsat have fokus på samspillet mellem den nationale og den lokale biblioteksinfrastruktur.

Danbib udviklingsplan 2015

Danbib årsberetning 2014 (pdf)

DBC udvikler, vedligeholder og driver Danbib på opdrag af Kulturministeriet, Kommunernes Landsforening, Københavns og Frederiksberg kommuner i henhold til Danbib-udviklings- og driftsaftalen. De statslige og kommunale repræsentanter i DBC's bestyrelse skal være enige om alle væsentlige Danbib-dispositioner.

Læs mere om Danbib