Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Temadag for musikbibliotekarer
Personal tools

Temadag for musikbibliotekarer

For fjerde gang holder DBC musiktemadag. Det foregår på DBC i Ballerup tirsdag den 24. oktober 2017.

For fjerde gang afholder DBC musiktemadag – et gratis tilbud for landets musikbibliotekarer. Det foregår på DBC i Ballerup tirsdag den 24. oktober 2017.

Temadag for musikbibliotekarer

 

Program

9.30
Ankomst (kaffe/te)

10.00
Det ny Netpunkt med fokus på musiksøgning

10.30
Facebook-gruppen DBC Musik. Hvad kan vi bruge den til fremover?

11.00
Implementering af nyt felt til titler fra materialet på det klassiske område som supplement til standardtitlerne.

11.15
Status på bibliotekskatalogiseringen på musikområdet. Hvordan tilpasser DBC bedst udvalget af titler til bibliotekernes behov inden for cd'er, vinyl og noder?

12.00
Let frokost

13.00
Musikforbrug-/medier og musikbibliotekernes rolle. Oplæg ved Henrik Queitsch, født 1963 i forstæderne. Tilbragte en stor del af sin barndom og tidlige ungdom på det lokale kommunebibliotek med at læse bøger og tegneserier samt høre plader. Det har han gjort lige siden, først på universitetet og siden professionelt, hvor han de sidste 25 år har skrevet om musik, film, tv og litteratur. Var i 2016 med til at starte butikken BEAT i København, der sælger nye vinylplader og musikrelaterede bøger.

14.00
Afsluttende netværk med musikalsk indslag. Price Trio udfordrer den amerikanske sangbog. Peter Price på kontrabas, Kristoffer Sandvær på trommer og Frederik Fogh på guitarer leverer jazz med et ungt og legende udtryk, hvor der improviseres med fokus på vellyd og sammenspil.

15.00
Afslutning

Tilmelding

Senest 17. oktober 2017 med mail til Hanne Lydom Thomsen på hlt@dbc.dk eller via eventen DBC Musik-temadag i Facebook-gruppen DBC Musik.

Sted

DBC, Tempovej 7-11, 2750 Ballerup

 

Facebook-gruppen DBC Musik

Alle biblioteksansatte, der arbejder med musikområdet, er velkomne til at blive medlemmer af Facebook-gruppen DBC Musik.

Gruppen er en af de måder, DBC holder sig ajour med behov og ønsker i bibliotekerne.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.