Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Tema om Fælles Bibliotekssystem
Personal tools

Tema om Fælles Bibliotekssystem

DBC nyhed udsendt den 1. september 2016: Årets tredje nummer af bladet #dbc

Tema om Fælles Bibliotekssystem

Årets tredje nummer af bladet #dbc handler om Fælles Bibliotekssystem.

Desuden kan du læse om det nye Filmstriben, der er på vej, og om hvordan et nyt lag i bibliotekernes fælles infrastruktur gør det nemt at bygge mobile grænseflader og apps oven på.

Giv os din mening og vind biografbilletter

Som en del af den videre udvikling af #dbc, vil vi gerne høre, hvad du synes om bladet. Hvor meget læser du det, er det relevant for dig, og hvilke artikler savner du?

Frem til 1. oktober kan du derfor svare på disse og andre spørgsmål. Det tager 3-4 minutter, og som tak for hjælpen trækker vi lod om 10 x 2 biografbilletter.

Deltag i undersøgelsen her (åbner i nyt vindue)

#dbc er DBC’s trykte blad til ansatte på folkebiblioteker, kommunale beslutningstagere m.fl. Det udkommer 4-6 gange om året. Ønsker om at modtage flere eller færre eksemplarer sendes til aja@dbc.dk

Find alle numre i elektronisk form her

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.