Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Søgegrænseflade for gymnasier
Personal tools

Søgegrænseflade for gymnasier

Gymnasier, der vil gøre det let for eleverne at søge gymnasierelevant litteratur, kan nu tegne abonnement på GymnasieSøg, der giver én samlet adgang til katalog og kilder.

GymnasieSøg

Én samlet adgang til relevant litteratur

Gymnasier, der vil gøre det let for eleverne at søge gymnasierelevant litteratur i forbindelse med undervisning og opgaveskrivning, kan nu tegne abonnement på søgegrænsefladen GymnasieSøg.

DBC har udviklet den nye grænseflade efter ønske fra bl.a. Roskilde Gymnasium, hvor bibliotekar Naja Slyngborg ser fordele både for eleverne og biblioteket:

”Med Gymnasiesøg kan vi give eleverne én indgang, så de ikke skal søge mange forskellige steder. Det gør det lettere for dem, at de på én gang har adgang til Infomedia-artikler, skolens egne bøger, Filmcentralen, Faktalink og alle de nationalbiografiske onlinematerialer.

Vi udnytter vores eksisterende ressourcer bedre, fordi vi får integreret vores traditionelle bibliotekskatalog med både de kilder, vi i forvejen betaler for, og med alle de gode gratis kilder, der findes i den fælles databrønd.”

GymnasieSøg forudsætter, at skolen bruger bibliotekssystemet Cicero.

Læs mere om GymnasieSøg

13.01.2021

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.