Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Se film på biblioteket - også uden AV-Pakken
Personal tools

Se film på biblioteket - også uden AV-Pakken

DBC nyhed udsendt 13. marts 2013.

 

 

  

Logo_gul 767x128

Af Statsbibliotekets beskrivelse af AV-Pakken kan man få det indtryk,
at indkøb af Statsbibliotekets AV-Pakke er en forudsætning for visning
på biblioteket af alle film fra Filmstriben

Citat fra https://www.statsbiblioteket.dk/forbiblioteker/av-pakke/av-pakke:

AV-Pakken 2013
Som noget helt nyt indeholder AV-Pakken rettighederne til lyd- og billedsiden for et, kontinuerligt voksende, katalog på (pt.) mere end 300 spillefilm, samt rettighederne til afspilning af lydsporet fra en mængde film, hvor de fleste biblioteker allrede har købt rettigheder til billedsiden (Filmstriben og MPLC). Dette helt nye element (som er en del af AV-Pakken Udviddet, giver dit bibliotek mulighed for at afvikle filmforevisninger og lignende arrangementer.

Indgåelse af aftale om musikrettighederne til spillefilm er ganske rigtigt en forudsætning for visning af spillefilm på biblioteket.

På nuværende tidspunkt er forholdet imidlertid det, at visning af Kort- og Dokumentarfilm fra DFI via Filmstribens 'Se film på biblioteket' ikke kræver at biblioteket indgår særskilt aftale om musikrettigheder.

Det er DFI, der varetager - og altid har varetaget denne rettighedsklarering på bibliotekernes vegne - På samme måde som DBC varetager klarering af musikrettigheder til Lån film fra biblioteket.

Visning på biblioteket af Kort- og Dokumentarfilm fra DFI kræver derfor ikke anskaffelse af AV-Pakken.

Venlig hilsen
DBC/Filmstriben

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.