Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Rutineret PHP-udvikler til DBC
Personal tools

Rutineret PHP-udvikler til DBC

Stillingsopslag: DBC søger en rutineret PHP-udvikler til vores Drupal-team. Frist for ansøgning: 10. juni 2016. 25/05 2016

Vi søger en rutineret PHP-udvikler til vores Drupal-team.

DBC videreudvikler de danske bibliotekers fælles it-infrastruktur til moderne serviceorienteret arkitektur baseret på open source løsninger.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads og en virksomhedskultur, der sætter medarbejderne i centrum.

Om jobbet

Du vil blive ansat i IT afdelingen, hvor du bliver en del af et af vores cross-functional scrumteams.

Teamet arbejder med brugergrænseflader i Drupal til DBC’s produkter rettet mod professionelle biblioteksfolk og slutbrugere.

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har solid erfaring med udvikling i PHP og gerne også relevante CMS'er.

Den ideelle kandidat har erfaring med Drupal og er en vant bruger af Git eller anden VCS.

Som person er du analytisk, initiativrig, nysgerrig og selvstændig, og du skal have lyst til at eksperimentere og lære nyt.

Vi udvikler agilt, og du skal værdsætte at arbejde i et team og samarbejde med kolleger med forskellig faglig baggrund om at levere de bedst mulige løsninger til slutbrugerne.

Nysgerrig efter at se noget kode? Så tag et kig på GitHub: https://github.com/DBCDK/bibdk

Relevante hobbyprojekter vil være et plus.

Ansættelsesforhold

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt (inkl. frokost). Vi har gode ansættelses- og arbejdsvilkår, f.eks. pensionsordning, gode uddannelsesmuligheder, fem ugers ferie + 5 feriefridage, kantineordning, motionsrum m.m. Desuden vil du fire dage om året få frihed til at arbejde på lige netop det du allerhelst vil – om det så er at tegne hinkeruder med kridt på parkeringspladsen.

Ansættelsen vil ske i henhold til indgåede overenskomster på DBC.

Har du brug for flere oplysninger?

Kontakt ITU personalechef Ulla Nielsen, tlf. 21 17 90 70, mail un@dbc.dk

eller personalekontoret@dbc.dk

 

Din ansøgning gerne med referencer til udvalgte projekter og f.eks. GitHub profil skal sendes pr. mail til Personalekontoret senest d. 10/6 2016 kl 12.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 24-25.

 


Om DBC

DBC har 153 medarbejdere og en omsætning på ca. 155 mio.kr. Vores hovedopgave er at drive og udvikle bibliografisk og systemmæssig infrastruktur til bibliotekerne i Danmark. Vi spænder over alle facetter af biblioteks- og it-faglig knowhow og leverer løsninger, der strukturerer og formidler viden, primært rettet mod kultur- og undervisningssektoren.

Vores virksomhedskultur lægger vægt på trivsel og tolerance. DBC viser social ansvarlighed over for medarbejderne og det omliggende samfund. Vi arbejder aktivt for at skabe et arbejdsmiljø præget af gensidig forståelse, som vi ser som grundlaget for kreativitet og produktivitet. Vi giver plads til udvikling og uddannelse og lægger vægt på, at medarbejderne orienterer sig i faglige netværk uden for virksomheden.

 

Se mere om DBC A/S på www.dbc.dk og opensource.dbc.dk

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.