Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Kortere proces giver bedre mulighed for at tage højde for aktuelle udfordringer
Personal tools

Kortere proces giver bedre mulighed for at tage højde for aktuelle udfordringer

Fremover vil planlægningen af udviklingen af bibliotekernes fælles infrastruktur ske tættere på effektueringstidspunktet. DBC-nyhed 27. januar 2016.

 

Udviklingen af bibliotekernes fælles infrastruktur bliver fremover planlagt tidsmæssigt tættere på det reelle udviklingsarbejde.

Planen for udviklingen i 2016 (Releaseplan 2016) er netop blevet revideret, efter at det viste sig nødvendigt at omprioritere i løbet af 2015.

Den indledende planlægning af Releaseplan 2016 begyndte i januar 2015, hvor bibliotekerne kom med ønsker og ideer ved en workshop. Herefter blev der udarbejdet konkrete beskrivelser, som blev sendt i høring i foråret 2015.

DBC og DDB har nu aftalt, at processen for 2017 vil blive skubbet, så forløbet med workshop osv. først begynder i august 2016.

Det er vi glade for hos DBC, da det harmonerer langt bedre med de agile principper, som DBC baserer sin udvikling på, og med muligheden for at kunne reagere på bibliotekernes løbende udfordringer.

Se den reviderede releaseplan for 2016

 

Workshop

Ved en workshop i januar 2015 kom bibliotekerne med ønsker og ideer til udviklingen af bibliotekernes fælles infrastruktur i 2016. Fremover kommer workshop mm. til at ligge tættere på selve udviklingsarbejdet.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.