Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Pris til speciale om publikumsudvikling
Personal tools

Pris til speciale om publikumsudvikling

DBC-prisen Informationsvidenskab går i 2017 til Mathias Lyngs for specialet ’Publikum i fokus – mod en berigende og inddragende publikumsudvikling’.

Pris til speciale om publikumsudvikling

DBC-prisen Informationsvidenskab går i 2017 til Mathias Lyngs for specialet ’Publikum i fokus – mod en berigende og inddragende publikumsudvikling’.

I specialet slår Mathias Lyngs til lyd for, at teateret kan lære af biblioteker og museer, når det gælder det at inddrage både nye og erfarne brugerne og gøre deres oplevelser rigere.

Som bibliotekets brugere kan mødes i fx en læsekreds, kan teatret facilitere teatersamtaler, hvor brugerne taler om forestillingen og oplevelserne af den. Det giver udbytte for deltagerne såvel som for teateret, som gennem dialogen får mulighed for at samle gode ideer op og forslag til, hvordan teateret og teaterets tilbud kan forbedres og udvikles.

Specialets kvalitative og kvantitative undersøgelser er foretaget ved Odense Teater, hvor forfatteren var studentermedhjælper og nu er deltidsansat.

Læs specialet Publikum i fokus – mod en berigende og inddragende publikumsudvikling

DBC-prisen Informationsvidenskab er på 25.000 kroner og gives en gang om året til et 12-tals-speciale fra Det Informationsvidenskabelige Akademi (Københavns Universitet), der understøtter tilgængeliggørelse og formidling af viden og kultur.

Ud over DBC-prisen Informationsvidenskab uddeler DBC en anden årlig pris, DBC Specialeprisen. Denne pris, der også er på 25.000 kroner, gælder et bredere felt af uddannelsesretninger, og man kan indstille sig til den frem til og med tirsdag den 31. oktober 2017.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.