Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Nyt om Læsekompasset og Buggi
Personal tools

Nyt om Læsekompasset og Buggi

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked direkte i din indbakke

Nyt om Læsekompas og Buggi 

Med nyhedsbrevet får du besked direkte i indbakken

Vil du være sikker på at få alle nyheder om Læsekompasset og/eller Buggi direkte i din indbakke?

Nyt om Læsekompasset og Buggi - for folkebiblioteker

skriv dig op til nyhedsbrevet Nyt om Læsekompasset og Buggi – for folkebiblioteker.
Du kan selv vælge, om du vil have nyheder om både Læsekompasset og Buggi – eller kun Buggi.

Nyhedsbrevet er for biblioteksprofessionelle, der arbejder med Buggi og/eller Læsekompasset, eller bare gerne vil følge med. Det er ikke henvendt til slutbrugere.

Arbejder du på en skole?

Hvis du er interesseret i Buggi, fordi du arbejder på en skole, fx på et pædagogisk læringscenter, er det et andet nyhedsbrev, du skal have fat i: nemlig Buggi-nyt for skoler, som du kan tilmelde dig her.

Læseinspiration for børn og voksne

Buggi er et digitalt værktøj til børn i ca. 3.-5. klasse, hvor det er sjovt og nemt at finde en bog, barnet har lyst til at læse. Barnet leger sig frem med emojier og interaktive figurer. Læs mere om Buggi.

Læsekompasset tilbyder voksne en helt ny måde at opdage skønlitteratur, der passer til den personlige smag. Med udgangspunkt i stemningen og læseoplevelsen kan man finde litteratur, der minder om yndlingsbogen eller opdage bøger, man ikke anede, man ville elske. Læs mere om Læsekompasset.

25.01.21

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.