Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Nyt nummer af #dbc
Personal tools

Nyt nummer af #dbc

Læseinspiration og bibliotekernes Storebæltsbro

I dette nummer af #dbc kan du læse, hvad bibliotekschef Stine Have (billedet nedenfor) fra Hillerød forventer sig af Læsekompasset. Hillerød Bibliotekerne er nemlig et af de biblioteker, der nu går i gang med at teste, hvordan man kan bruge det digitale inspirationsværktøj i betjeningen

Vi bringer også et interview med illustrator og forfatter Hanne Kvist, der aldrig på forhånd bestemmer sig for, hvad emnet er, når hun skriver til børn.

Og så bruger vi en del plads på Danbib. Den infrastruktur, som understøtter samarbejdet på tværs af det danske biblioteksvæsen har vi nemlig givet en ordentlig overhaling. Det har været et arbejde, som vi ikke tøver med at sammenligne med at bygge en 'bibliotekernes Storebæltsbro'. Nyt netpunkt er bare den umiddelbart synlige overflade af dette projekt.

Læs #dbc 2018 nr. 2

#dbc 2018 nr. 2

Om #dbc

#dbc er et magasin for ansatte i bibliotekerne og andre, der interesserer sig professionelt for biblioteksområdet. Vi sender det i fysisk form til folkebiblioteker, kommunale kulturpolitikere samt interesserede, der har bedt om at komme på modtagerlisten.

Find alle numre af #dbc elektronisk her