Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Kampagne for bibliotekernes digitale tilbud
Personal tools

Kampagne for bibliotekernes digitale tilbud

Nyt kampagnemateriale til Dit bibliotek 24:7 – Som ingen andre steder i forbindelse med, at de fysiske biblioteker er lukket som følge af Corona.

IlIustration til DBC nyhed 16-04-2020

Vi kører lige nu en Facebook-kampagne for de mange fine digitale bibliotekstjenester, som borgerne kan bruge hjemmefra.

Kampagnen er lavet i samarbejde med Danmarks Biblioteksforening som et tilbud til bibliotekerne. Den kører, mens de fysiske biblioteker er lukket som følge af Coronasituationen.

Dit bibliotek 24:7 eksempel på opslag med alle billeder

Opdateret kampagnesite

Samtidig med kampagnen har vi fornyet indholdet på kampagnesitet: Dit bibliotek 24:7 Som ingen andre steder, så der nu er en oversigt med links til de mest benyttede digitale tjenester.

Find kampagnematerialer

Vi håber, bibliotekerne vil bakke op om kampagnen – enten ved at dele opslagene på Facebooksiden Dit bibliotek 24:7 eller ved at bruge billederne, som I finder her på DBC's hjemmeside på siden med kampagnematerialer til Dit bibliotek 24:7 – Som ingen andre steder.

Vi beder om, at I linker jeres opslag til kampagnesitet: https://somingenandresteder.dk

 

 

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.