Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » ITU-studerende vinder 25.000 for bedste speciale
Personal tools

ITU-studerende vinder 25.000 for bedste speciale

DBC Specialeprisen 2015 overrækkes ved arrangementet Data Science Day den 14. januar.

Oline Møller-Thomsen

Oline Møller-Thomsen forsvarede vinderspecialet på ITU i september 2015 og er nu cand.it. i Digital design og kommunikation med specialisering i Service design.


DBC Specialeprisen 2015 overrækkes ved Data Science Day den 14. januar 2016.

Oline Møller-Thomsen vinder DBC Specialeprisen 2015 med specialet ’Fra adgang til tilgængelighed’.

Ved at koble tilgange fra litteraturformidling, anbefalingssystemer og servicedesign undersøger specialet litteraturformidling via streamingtjenester i overensstemmelse med brugernes behov, adfærd og motivation.

Prisen på 25.000 kr. bliver overrakt ved arrangementet Data Science Day på DBC den 14. januar 2016.

Nyindstiftet pris

DBC Specialeprisen er indstiftet i 2015 og gives for bedste kandidatspeciale med relevans for DBC’s udvikling af den bibliografiske og systemmæssige infrastruktur til bibliotekerne i Danmark.

Prisen henvender sig til specialestuderende fra en række fag og supplerer DBC-prisen Informationsvidenskab, der alene retter sig mod kandidater fra Det Informationsvidenskabelige Akademi.

Vi modtog i alt fem indstillinger fra DTU, Aalborg Universitet og It-Universitetet.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.