Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Filmstriben på fælles bibliotekslogin
Personal tools

Filmstriben på fælles bibliotekslogin

DBC nyhed 2. jul 2019: Filmstriben er nu én af de tjenester, der indgår i bibliotekernes fælles bibliotekslogin, også kaldet single-sign-on.

Del på Facebook Del på LinkedIn Del på Twitter

illustration til nyhed 2. juli 2019

Filmstriben er nu én af de tjenester, der indgår i bibliotekernes fælles bibliotekslogin, også kaldet single-sign-on.

De øvrige tjenester, der lige nu er tilsluttet, er Læsekompasset og bibliotek.dk (sidstnævnte når man vælger indlogning med det fælles bibliotekslogin).

Realiseringen af en nem og brugervenlig indgang til bibliotekernes tjenester er dermed kommet et pænt skridt nærmere målet – nemlig at bibliotekernes brugere kun behøver at logge sig på bibliotekstjenesterne én gang og derfra - uden at blive promptet for nye logins - ubesværet kan gå fra den ene bibliotekstjeneste til de øvrige.

Efter sommerferien følger DDB CMS og i efteråret eReolen, eReolen Go samt Faktalink og Forfatterweb. 

Læs mere om login på Filmstriben

 

Dit digitale bibliotek - logo - widget Dit digitale bibliotek

Samtidig med, at Filmstriben nu er en del af det fælles bibliotekslogin, er den nye visuelle markør, der eksponerer bibliotekernes digitale tjenester, kommet på Filmstriben – så når brugerne ønsker at vide mere om bogen bag filmen eller facts om et emne, som skildres i filmen, er det nemt at komme videre.

Den visuelle markør er indtil videre også på Litteratursiden, ekurser.nu, Biblioteksvagten og Biblo. I fjerde kvartal 2019 kommer den nye markør også på Faktalink og Forfatterweb samtidig med adgangen via det fælles bibliotekslogin.

 

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.