Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Fælles indgang til nogle af de mest populære skolebaser
Personal tools

Fælles indgang til nogle af de mest populære skolebaser

DBC nyhed udsendt den 28.5 2019

Del på Facebook Del på LinkedIn Del på Twitter

skolebaser

Skolebaser.dk gør det nemmere at logge på onlinetjenesterne.

Med lukningen af Skolernes Databaseservice (SkoDa) den 1. januar 2019 forsvandt samtidig den fælles indgang til de onlinetjenester, der bruges hver dag i undervisningen. 

Nu foregår login til de forskellige tjenester på de enkelte tjenester. Noget som flere skoler melder er vanskeligt at kommunikere til eleverne i en travl undervisningssituation, da det både er svært at huske de forskellige webadresser, og fordi de enkelte tjenester kan opleves mere eller mindre vanskelige at tilgå for eleverne. 

Den kattepine har vi nu hjulpet skolerne ud af ved at etablere en fælles indgang til de forskellige login-sider på de seks tjenester, som vi dels selv har ansvaret for og dels administrerer skoleabonnementerne på.

Dem har vi samlet dem på skolebaser.dk

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.