Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » DBC overtager abonnementstegning til Infomedia Mediearkiv for ungdomsuddannelser
Personal tools

DBC overtager abonnementstegning til Infomedia Mediearkiv for ungdomsuddannelser

Når gymnasier og andre ungdomsuddannelser vil tilbyde eleverne adgang til Danmarks største arkiv for artikler fra de danske medier, foregår det nu gennem DBC DIGITAL. DBC-nyhed maj 2021.

DBC overtager abonnementstegning til Infomedia Mediearkiv for ungdomsuddannelser

 

Når gymnasier og andre ungdomsuddannelser vil tilbyde eleverne adgang til Danmarks største arkiv for artikler fra de danske medier, foregår det nu gennem DBC DIGITAL.

DBC DIGITAL og Infomedia samarbejder i forvejen om at levere Infomedia Mediearkiv til grundskolerne og udbygger nu samarbejdet til også at omfatte ungdomsuddannelserne.

Undgå huller i adgangen – tilmeld jer senest 20. juni

Alle institutioner med ungdomsuddannelser på højere niveau end 10. klasse, kan tegne abonnement på Infomedia Mediearkiv

Hvis I har haft abonnement gennem Det Kgl. Bibliotek/UNGLI, så tilmeld jer hos DBC DIGITAL senest den 20. juni. På den måde vil der være uhindret adgang til Infomedia Mediearkiv også efter den 1. juli.

Prisen er den samme som hidtil. Se priser og tegn abonnement.

Vi byder naturligvis også helt nye abonnementer velkomne.

Webinar den 8. juni

Infomedia har arrangeret et 45 minutters gratis webinar, hvor ungdomsuddannelsesinstitutioner kan blive klogere på det nye samarbejde og stille spørgsmål. Også Copydan deltager med et indlæg om, hvad der gælder i forhold til kopiering og ophavsret.

Tilmeld dig webinaret her (åbner i nyt vindue)

Om Infomedia Mediearkiv

Infomedia Mediearkiv er Danmarks største arkiv for artikler fra de danske medier – Berlingske, Politiken, Jyllands-Posten og mange flere.

Med Unilogin er der adgang til over 74 mio. artikler, der tilsammen afspejler alle væsentlige emner og begivenheder i det danske og internationale samfund inden for arbejdsmarked, erhvervsliv, politik, kultur, miljø økonomi, videnskab m.m.

 

25.05.21

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.