Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Buggi i børnenes tv-nyheder
Personal tools

Buggi i børnenes tv-nyheder

Indslag i DR´s Ultra Nyt om det nye inspirationsværktøj for børn.

Buggi i børnenes tv-nyheder

Buggi i Ultra Nyt

Fornylig fik DR´s Ultra Nyt øjnene op for Buggis fantastiske univers og besøgte Fredensborg Skoles bibliotek. Her er børnene vilde med platformens intuitive emoji-univers, og udlånet af bøger er steget markant. I Ultra´s  indslag kan du møde de begejstrerede børn og høre dem fortælle om deres gode læseoplevelser, hvis du spoler frem til 06:40 i linket:

Se indslaget i Ultra Nyt

Hør også indslag i P1 Morgen

Også P1´s morgenfriske lyttere har stiftet bekendtskab med Buggi. Her var litteraturformidler Sarah Elizabeth Hvidberg forbi og fortælle om platformen. I indslaget kan du høre hende berette om børnenes nye skattekort til flere læseoplevelser, hvis du spoler frem til 18:13 i programmet:

Hør indslaget i P1 Morgen

Sarah Elizabeth Hvidberg

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.