Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside
Personal tools
Infrastrukturudvikler til platformsteam
Stillingsopslag 15. september 2023. Frist for ansøgning: 30. november 2023

15.09 2023

Vil du arbejde med deklarativ infrastruktur, og har du solid erfaring med Nix, NixOS og Kubernetes?

Vil du være en central del af det team, som udvikler platformene til vores drift og udvikling?

Hos DBC Digital A/S udvikler og driver vi infrastruktur til bibliotekerne i Danmark. Vi baserer hele vores infrastrukturplatform på Open Source, og vi har brug for din hjælp.

Ansøgningsfristen er den 30. november 2023

Gå til stillingsopslaget | Læs mere om at arbejde på DBC 

Bibliotekarer til DBC DIGITAL

Stillingsoplag 4.9 2023

04.09 2023

Har du lyst til at være en del af det bibliografiske kompetencecenter på DBC og indgå i et team med høj grad af samarbejde og faglighed?

Så er du måske en af vores nye kollegaer i Metadata-afdelingen, hvor vi skaber de metadata, der gør det muligt at søge på bøger og andre materialer i bibliotekernes digitale tjenester og fysiske samlinger.

Ansøgningsfristen er den 17. september 2023

Gå til stillingsopslaget | Læs mere om at arbejde på DBC 

Årsberetning: Læs om DBC DIGITALs spændende aktiviteter i 2022

25.05 2023

På trods af et 2022, der bød på både forandringer og udfordringer, opnåede DBC DIGITAL et positivt årsresultat uden prisstigninger til kommunerne.

Vi har haft fokus på at sikre vores brugere flere og bedre ydelser, og i årets beretning kan du for eksempel læse om udviklingen af det nye API, arbejdet med avanceret søgning, forbedring af metadata i samarbejde med bibliotekerne og meget mere.

Læs mere

 

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.