Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Genvej for » DBC - et hurtigt overblik
Personal tools

DBC - et hurtigt overblik

Kort om os

Branding

Nettjenester

Bibliotek.dk
Her kan alle borgere søge og bestille bøger mv. hjem fra alle landets biblioteker og få dem leveret på deres eget lokale bibliotek.

Læsekompas.dk
Find en bog, der er lige dig! Læseinspiration og litteraturformidling ud fra personlige præferencer som stemning, fortælleteknik, tempo eller noget 'der minder om'.

Buggi.dk 

Et Læsekompas for børn, der ved hjælp af emojis og interaktive elementer på en legende måde guider børn til bøger, der passer til netop dem.

Filmstriben.dk
Streamingtjeneste med spillefilm, kortfilm og dokumentarfilm, som man kan se hjemmefra ved at logge ind med sit bibliotekslogin.

Faktalink.dk
Artikler om aktuelle og samfundsrelevante emner især målrettet folkeskolens ældste klasser, gymnasielever mv.

Forfatterweb.dk
Portrætter af danske og udenlandske forfattere og illustratorer. 

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.