Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Om DBC » Udvikling » Status på Søgning 2015
Personal tools

Status på Søgning 2015

Overblik og status over aktiviterne i 2015 vedr. Tema 3: Søgning

Illustration til Den nationale biblioteksinfrastruktur, Releaseplan 2015
Se i fuldt format

 

Status Q3

Suggestion Service er sat i drift. Søgerelaterede projekter i øvrigt gennemføres i regi af Tema 2: Mobil Søg og delvis også Tema 9: Data Science.

 

Status Q2

Det nyoprettede team (XP-Scrum) har i perioden været fuldt dedikeret til sammen med UX-Scrum at arbejde på projekterne Mobil Søg (Tema 2) og PalleNext.

Suggestion Service
Da det at vist sig, at Suggestion Service kan være ret hård mod DBC's søgeindekser, får den en separat Solr-installation at køre på. Hardwaren er ved at blive klargjort. Opsætning og aftestes hen over sommeren. Forventet drift: August.

 

Status Q1

Suggestion Service
Leverancen er klar til test. Gennemførelse af grænsefladetests afventer implementering i det eksternt eksponerede testsystem. Dette forventes at være klar inden udgangen af juli 2015.

Near match
Projektet er meldt klar i januar 2015.

Relevans i søgeresultater
Projektet er meldt klar i januar 2015.

Søgning (generelt)
Søgerelateret udvikling placeres i nyetableret søgeteam.

Konsolideringsprojektet, der i de kommende faser har primært fokus på udvikling af en ny mobil søgekomponent og et API, vil være den primære kravsstiller til det nye søgeteam.

Den mobile, fælles søgekomponent forudsætter en udvikling af infrastrukturen. Denne udvikling har i Q1 foregået i Tema 9: Data Science og i interne DBC projekter, der ligger uden for Releaseplan 2015.

Derudover er PalleNext en kravsstiller. DBC indbygger de afledte ressourcebehov på dette område i de enkelte projekter, så det er transparent, hvor meget PalleNext og Konsolideringsprojektet trækker på ressourcer i søgeteamet.

Derudover vil søgeaktiviteterne være styret af krav fra bibliotek.dk og DDB-CMS'ets driftsituation, hvor der er behov for forbedrede skaleringsmuligheder og svartider, samt krav fra Danbib-migreringen, hvor netpunkt.next vil fordre ændringer i søgeindekserne.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.