Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Om DBC » Udvikling » R16.47: bibliotek.dk integrerer til CULR (R15.16)
Personal tools

R16.47: bibliotek.dk integrerer til CULR (R15.16)

Formålet med projektet er at give nemmere og mere sømløs adgang til både fysiske og digitale materialer for alle brugere, uanset fra hvilken grænseflade de kommer og hvilket bibliotekstilhørsforhold, de har.

R16.47Q1Q2Q3Q4
bibliotek.dk integrerer til CULR (R15.16)


Status Q4

Det er afklaret med DDB, at det er ok at koble projektet med Adgangsplatformens projekt og efterfølgende beskrive implementeringen i bibliotek.dk og vil formentlig afløses af ”R17.01.01 bibliotek.dk integrerer til adgangsplatformen

Status Q3

Det er afklaret med DDB, at det er ok at koble projektet med Adgangsplatformens projekt og efterfølgende beskrive implementeringen i bibliotek.dk.

 

Status Q2

Der har i perioden ikke været arbejdet med projektet.

 

Status Q1

Projektet igangsættes i maj 2016.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.