Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Om DBC » Udvikling » R16.41: Integration til WorldCat og Google
Personal tools

R16.41: Integration til WorldCat og Google

Med grundlag i bibliotek.dk er etableret rutiner til samspil med WorldCat og Google.

Samspillet med WorldCat er baseret på udveksling i MARC21 og samspillet med Google er indtil nu et særligt høstformat udviklet for efterhånden mange år siden til Google Scholar.

I en artikel i DBC's jubilæumsskrift Veje til viden fra 2014 er omtalt et initiativ om metadata i schema.org m.h.p. at opnå optimal indeksering af bibliotek.dk’s data i Google.

Dette initiativ udbygges i 2016 til ikke blot at eksponere af bibliografiske data, men også bibliotekernes beholdninger m.h.p. at understøtte funktioner i Google og andre søgemaskiner, så et biblioteks udlånseksemplar kan ses på linje med en boghandlers salgseksemplar.

R16.41Q1Q2Q3Q4
Integration til WorldCat og Google


Status Q4

Projektet er foreslået flyttet til 2017 for at få Netpunkt-OpenFormat i en tilstand, hvor dette vil kunne løses. Dette er forelagt og godkendt af DDB.

 

Status Q3

Projektet er foreslået flyttet til 2017 for at få Netpunkt-OpenFormat i en tilstand, hvor dette vil kunne løses. Dette er forelagt og godkendt af DDB.

 

Status Q2

Det foreslås, at projektet flyttes til Q4 af hensyn til afklaring med bibliotek.dk-OpenFormat og ferie hos nøgleperson.

 

Status Q1

Projektet igangsættes i Q2.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.