Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Om DBC » Udvikling » R16.32: Automatisk fjernlån af eget materiale
Personal tools

R16.32: Automatisk fjernlån af eget materiale

Det oprindelige projekt af samme navn er i backlog for Releaseplan 15. Der gennemføres nu et projekt, som er mindre end det oprindelige: I stedet for en trimbar model laves et alternativ til den 2014-udviklede standardmodel, der har vist sig standardanvendelig for folkebibliotekerne, som en ekstra standardmodel med andre parametre defineret af FFU-bibliotekerne.

R16.32Q1Q2Q3Q4
Automatisk fjernlån af eget materiale 2016

Status Q1

Projektet er afsluttet og sat i drift medio februar. Der er tale om en udvidelse af VIP-basen med mulighed for, at FFU-bibliotekerne kan vælge separat profil for automatisk fjernlån af eget materiale.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.