Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Personal tools

Open Search

Søger i databrønden og udleverer data til fremvisning samt data til facetbrowser.

Open Search giver adgang til at søge i Databrønden.

Med Open Search kan brugeren søge i alle de kilder, som biblioteket stiller til rådighed. Open Search kan både håndtere simpel fritekstsøgning og avanceret CQL-kommandosøgning.

Søgeresultat inkl. facetter og relationer mellem poster returneres fra Databrønden. Det er op til den enkelte grænseflade at håndtere fremvisning, rækkefølge mv.

I VIP-basen vælger biblioteket, hvilke kilder, der ønskes medtaget. 

Databrønden sikrer ensartet behandling af data og dyb integration på tværs af kildetyper og metadata fra forskellige leverandører. Integration af data betyder, at der skabes relationer mellem forskellige typer materialer, både digitale og analoge, fra forskellige kilder. Dermed får brugeren i en samlet visning et overblik over bibliotekets tilbud.

Open Search anvendes bl.a. i bibliotek.dk, eReolen, Cicero, DDB CMS og i Professionshøjskolernes sektorløsning.

Find teknisk information om Open Search på:
https://github.com/DBCDK/OpenSearch-webservice/wiki/OpenSearch-Web-Service

 

For yderligere information
Kontakt:
Kundeservice

 

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.