Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Om DBC » Udvikling » Status på Integration og ILL 2015
Personal tools

Status på Integration og ILL 2015

Overblik og status over aktiviteterne i Tema: 7 Integration og ILL. 2015

Illustration til Den nationale biblioteksinfrastruktur, Releaseplan 2015
Se fuldt format

 

Status Q3

Udviklingen foregår med FBS som driver, men er en del af de generelle nationale services.

Ny version af bestil-systemet er sat i drift og understøtter nu de nye ILL-standarder: iso18626 til bestilling og iso20775 til opslag på lånerstatus i lokalsystem.

Disse standarder er implementeret i det nye fælles Cicero-system, men andre systemer har også planer om at migrere til dem.

Samtidig tilbyder bestil-systemet nu, at lokale systemer kan opdateres med kvittering for bestilling ved hjælp af OpenReceipt-servicen - der er overførsel af kvitteringsoplysningerne ved hjælp af https, som alternativ til krypterede mails.

 

Status Q2

Projektet er et beredskab til implementering af ændringsønsker i bestil-systemet, efter at FBS er rullet ud i folkebibliotekerne og den daglige brug afslører ønsker til ændringer/udvidelser i vores system.

Projektet er lavet om til et 4. kvartals-projekt, da det først på det tidspunkt er realistisk, at der kommer ønsker fra bibliotekerne til ændringer og udvidelser af funktionalitet, som skal formuleres som projekt under ”Implementering af nye ILL-standarder, opfølgning”.

Selve udviklingsforløbet med implementering af de nye standarder er et FBS-udviklingsprojekt, der stadig pågår.

 

Status Q1

Implementering af nye ILL-standarder
Forventes først taget i brug ifm. idriftsættelse af FBS-bibliotekerne fra september 2015, men DBC har arbejdet med implementering og et møde er afholdt på DBC med systemleverandører og andre interesserede om DBC’s arbejde med standarderne.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.