Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Om DBC » Udvikling » Status på Adgang (CULR, SAOU) 2015
Personal tools

Status på Adgang (CULR, SAOU) 2015

Overblik og status over aktiviterne i Tema: 6 Adgang (CULR, SAOU) i 2015

Illustration til Den nationale biblioteksinfrastruktur, Releaseplan 2015
Se i fuldt format

 

Status Q3

CULR
CULR skal indeholde data (låner id-numre) fra de lokale bibliotekssystemer. Der er pt. ingen systemleverandører, der leverer data til CULR. Derfor er det vurderet, at det ikke giver mening at lave en integration til CULR, da den intet kan uden data. I praksis er det vurderingen, at CULR ikke kommer op at køre, før FBS kommer i gang med at levere data til servicen.

SAOU
Projektet er delt op i to dele.

SAOU – Integration til DDB CMS:
Projektet er tæt på færdiggørelse.

SAOU – Integration til Nationalt Aggregeret Linkresolver:
Udviklingen er afsluttet i Q3.
Idriftsættelse afventer færdiggørelse af ERMS-integrationen.

 

Status Q2

Projektstart afventer politisk afklaring i DDB vedr. ”Single sign on”. Projektstart er foreløbig flyttet til 1. juli 2015.

Bemærk: Ingen bibliotekssystemer kan pt. levere data til en CULR-klient. Det skal i givet fald prioriteres hos bibliotekerne og i Kulturstyrelsen.

 

Status Q1

bibliotek.dk integrerer til CULR webservicen
Projektstart afventer fortsat politisk afklaring i DDB vedr. ”Single sign on”. Projektstart er foreløbig flyttet til Q2.

Bemærk: Ingen bibliotekssystemer kan pt. levere data til en CULR-klient. Det skal i givet fald prioriteres hos bibliotekerne og Kulturstyrelsen.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.