Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Om DBC » Udvikling » R16.46: Data I/O-system Data ind via OAI-PMH (R15.13) 2016
Personal tools

R16.46: Data I/O-system Data ind via OAI-PMH (R15.13) 2016

Projektets overordnede formål er at udvikle et nyt data ind-system, der kan håndtere de forskellige datakilder til brønden på en effektiv og mindre ressourcekrævende måde.

'OAI-PMH' står for Open Archives Initiative - Protocol for Metadata Harvesting.

R16.46Q1Q2Q3Q4
Data I/O-system Data ind via OAI-PMH (R15.13) 2016

Status Q4

Projektet er afsluttet.

 

Status Q3

Projektet er rykket tæt på færdiggørelse i 3. kvartal efter den ventede leverance fra underleverandør. Det har været svært at fremskaffe ressourcerne til det afsluttende arbejde, hvorfor projektet først forventes afsluttet i oktober 2016.

 

Status Q2

Ud af i alt 7 delleverancer er de 4 afsluttet, og de øvrige i god gænge. Problem med leverance fra underleverandør kan medføre en udsættelse af de resterende delleverancer.

 

Status Q1

Projektet startes op i Q2 – efter færdiggørelsen af FFU-flows.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.