Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Om DBC » Udvikling » R16.45: Data I/O-system FFU-flows (R15.13) 2016
Personal tools

R16.45: Data I/O-system FFU-flows (R15.13) 2016

Formålet med projektet er at sikre, at FFU-bibliotekernes data kan håndteres.

R16.45Q1Q2Q3Q4
Data I/O-system FFU-flows (R15.13) 2016

Status Q1

16.45 Data I/O system – FFU-flows (overført fra 2015)
Projektet er afsluttet ultimo marts 2016.

Afsluttende ”fra vugge til grav”-test
- FFU flowet er testet igennem alle brøndkompleksets komponenter og det er konstateret at forbehandling og brøndkonvertering virker tilfredsstillende. Der er lokaliseret og løst enkelte bugs forskellige steder i systemet ved specifikke posttyper.

Afslutning af rækkefølgeanalyse
- Der er nu opnået en sikring af at poster med indbyrdes afhængigheder (samme post-ID, hoved-bind-relationer, mv.) ikke overhaler hinanden på vej gennem systemet.

Afsluttende test og idriftsættelse af Gatekeeper
Gatekeeperen der skal administrere fordeling af modtagne data mellem det gamle posthus og IO-systemet er testet og efter mindre tilpasninger idriftsat, så FFU-bibliotekernes trafik nu gnidningsfrit kan tilflyde IO-systemet og gennem dette brøndmiljøerne.

Overdragelse til drift (DAM)
Den nødvendige viden for at kunne overtage ansvaret for FFU-flowet gennem IO er videregivet til DAM, som skal varetage opgaven med at overflytte FFU-flows fra Posthus til IO.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.