Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Om DBC » Udvikling » R16.26: Data flow til Danbib's nye Data I/O-system
Personal tools

R16.26: Data flow til Danbib's nye Data I/O-system

Videreudvikling af Data I/O-systemet. Data I/O-projektet udvikler afløseren for det gamle Danbib-posthus.

I 2016 skal de data flows, der ikke bliver overflyttet fra det gamle Danbib-posthus i 2015, flyttes til Data I/O-systemet, så det gamle system kan udfases.

I forbindelse med dette skal data flows genudvikles i Javascript. Evt. udvidelser for at kunne gøre dette udvikles i selve Data I/O-systemet.

Som eksempler på flows, der skal migreres, kan nævnes følgende: Data fra Library of Congress, data fra Ebrary, data fra Gale. I alt er der på nuværende tidspunkt identificeret ca. 40 kilder/flows, der skal migreres.

R16.26Q1Q2Q3Q4
Data flow til Danbib's nye Data I/O-systemStatus Q4

Der er udviklet værktøjer til afvikling af acceptancetest for konverteringskode i IO-systemet. Værktøjerne muliggør kørsel af en række testcases når der arbejdes i konverteringskoden og en automatisk opgradering til nyeste kodeversion i IO-systemet når testkørslerne tilendebringes med succes.

Der er pt. overflyttet 8 kildeflows fra Posthus til IO-systemet.

Til brug for brøndkilder er der etableret et kilderepositorie. Dette skal bruges som et alternativ til Råpost Repositoriet, for de kilder, der ikke er bibliotekskatalogposter. Kilderepositoriet kan håndtere at en dataleverandør kun kan levere totaler og sørger derfor selv for at generere sletteposter og opdaterede poster til indlæsning i diverse brøndmiljøer.

 

Status Q3

Projektet er påbegyndt ultimo Q3.

Indholdet i første delleverance (Acceptancetest) er gennemarbejdet, så implementeringen kan påbegyndes fra 1. oktober.

 

Status Q2

Projektet er endnu ikke igangsat; men der er udarbejdet en projektbeskrivelse, som er godkendt af DDB.

 

Status Q1

Projektet igangsættes i Q2.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.