Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Om DBC » Udvikling » R16.21: bibliotek.dk - Integration til andre systemer
Personal tools

R16.21: bibliotek.dk - Integration til andre systemer

Status Q4

Der er udarbejdet et analysedokument, som beskriver tiltag, som kan forbedre søgemaskineoptimering for biblioteksgrænseflader. Formålet er at få placeret biblioteksgrænseflader højt i en Googlesøgning - ikke i konkurrence med hinanden men i konkurrence med fx forlag og boghandlere. Der beskrives forskellige tiltag, som kan implementeres trinvist i hhv. bibliotek.dk og DDB-CMS’er.

Status Q3

Projektbeskrivelsen er opdateret og forelagt DDB. Projektet er defineret som et analyseprojekt inden for rammerne af det bufferprojekt, der var afsat til integration til andre systemer.

 

Status Q2

Der har ikke været arbejdet på projektet; men det er besluttet at udarbejde en projektbeskrivelse til et projekt vedr. linkning mellem bibliotek.dk og bibliotekernes CMS’er. Denne tages op på et møde i september mellem DDB og DBC.

 

Status Q1

Projektet er et beredskab, der startes, når der kommer nye systemer, hvortil der skal integreres.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.