Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Om DBC » Udvikling » R16.20: Netunkt.dk: Fase 1 (R15.01) og Fase 2 af ny grænseflade til netpunkt.dk
Personal tools

R16.20: Netunkt.dk: Fase 1 (R15.01) og Fase 2 af ny grænseflade til netpunkt.dk

Projektet indeholder foruden de opgaver på netpunkt.dk, som ikke blev fuldført i 2015, opgaver fra 2016-planen (Fase 2).

Fase 2 forventes at rumme bl.a.: Specialsøgesider, samsøgning med andre baser, opsætnings- og trimningsmuligheder, kurv-funktioner, genveje, sortering, rankering og trimbare muligheder til det, skaf (bestil af materialer ikke i Danbib), høstning af data (genbrug og nyhedslister) og aflevering af data.

BOB-basen: Vurdering af hvad der kan genbruges.
VIP-basen: Vurdering af hvad der kan genbruges.

R16.20Q1Q2Q3Q4

Netpunkt.dk: Fase 1 (R15.01) og Fase 2 af ny grænseflade til netpunkt.dk 2016 version 02


Fase 1 (R15.01) og Fase 2: Ny grænseflade til netpunkt.dk 2016 version 0.3

Fase 1 (R15.01) og Fase 2. Ny grænseflade til netpunkt.dk 2016 version. 0.4
Fase 1 (R15.01) og Fase 2: Ny grænseflade til netpunkt.dk 2016 version 0.5

Status Q4

Der er arbejdet på bestil-flowet i netpunkt: Visning af lokaliseringer og holdings, bestil-formular, lånertjek, mv.

Der er gennemført en række biblioteksbesøg og interviews med BOB-base brugere for at afklare funktionsbehov til en kommende version af BOB-basen.

Der er tilføjet links til forside/bagside.

Der er arbejdet på settings for bestil til fx filialer samt kurv/huskeliste.

Status Q3

Netpunkt v.0.4. er opdateret på alfa.netpunkt.dk med udgangen af 3.kvartal dvs. nået til deadline.

Indhold i v.0.4:
Visformater udfoldet med korte sondringsdata på manifestationer, lokaliseringer og holdingsinformation.

1.version af bestil-formular, vælg flere facetter, søgeprofil til søgning i forskellig baseafgrænsning er oprettet.

Status Q2

Netpunkt v.0.3. er sat i drift på alfa.netpunkt.dk ved udgangen af 2.kvartal, dvs. nået til deadline.  Versionen testes af den fokusgruppe, der har medvirket til afklaring af indholdet i det nye Netpunkt.

Indhold i v.0.3: Visformater udfoldet med ”rå” data, videresøgning på indhold i visning, sortering, bladring, basevalg, skan (1.version), udfoldet søgeformular, specialsøgesider, materialevurderinger og Infomedia.

 

Status Q1

Netpunkt v.0.2 er sat i drift med udgangen af marts måned, dvs. nået til deadline. Versionen indeholder login, søgning i testbase (bibliotek.dk-brønd), afgrænsning til ”base”, visning i kort visning, facetter, implementering af design. Der er arbejdet med deploy-linje til enklere idriftsættelse. Der er sat driftssystem op. Endelig er der arbejdet med OpenFormat til Netpunkt. I perioden er det primært klargøring til drift, implementering af design, og arbejde på OpenFormat.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.