Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Om DBC » Udvikling » R16.06 - Adgangsplatformen - analyse 2016
Personal tools

R16.06 - Adgangsplatformen - analyse 2016

Samspillet mellem Det Fælles Bibliotekssystem (FBS), Danbib/bibliotek.dk og bibliotekerne skal udbygges fra at fokusere på fysisk materiale til også at dække adgangen til digitalt materiale. Der skal følges op på visionerne i rapporten ’Sammenhængende adgang til digitalt materiale og andre bibliotekstjenester’, så brugerne kan få den optimale adgang til materiale. I implementeringen skal det sikres, at de forskellige services også kan anvendes af bibliotekerne i opbygning af tjenester målrettet mod egne brugere.

Analyseprojektet skal afdække behovet for integration til nye områder og andre sektorer

R16.06Q1Q2Q3Q4
Adgangsplatformen - analyse 2016


Status Q4

Projektet er afsluttet.

 

Status Q3

Kategori i Releaseplan 2016: Sammenhæng mellem fysisk og digitalt indhold.

Projektet som analyseprojekt er afsluttet. Udvikling af selve adgangsplatformen er placeret under R16.17 som R16.17.2 – Adgangsplatformen.

 

Status Q2

Analyse er afleveret til DDB, og der er lavet aftale om udvidelser af den til levering medio juli. Arbejde med prototype er påbegyndt med foreslået ny deadline 1. september. Begge udsættelser er accepteret af DDB.


Status Q1

Analyse påbegyndt. Overordnet model for adgangsplatform beskrevet og relevante komponenter identificeret.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.